Skip to main content

Στις 21 Απριλίου όλες οι λεωφόροι οδηγούν στο Tedx Thessaloniki

Δόθηκε το σήμα για την εκκίνηση της διαδρομής στο TedxThess 2018 με θέμα «Avenues». Οι δύο πρώτοι ομιλητές. Ξεκίνησε η προπώληση.

Όλες οι λεωφόροι οδηγούν και εφέτος στο Tedx Thessaloniki 2018 που με τίτλο «Avenues» θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Μ2)

Το σήμα για την εκκίνηση της διαδρομής στις λεωφόρους του TedxThess 2018 δόθηκε στο launch event, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο be* ταυτόχρονα με την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων (Πατήστε εδώ).

Στο φετινό Tedx το ένατο κατά σειρά που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχουν 14 ομιλητές και τέσσερις perfomers από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το TedxThess θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου, η οποία ήταν παρούσα στο event.

Στο launch event ανακοινώθηκαν και οι δύο πρώτοι ομιλητές η εκπαιδευτική ψυχολόγος Δρ. Ναυσικά Αντωνοπούλου, η οποία μελετά τον κυβερνο-εκφοβισμό και ο παιδίατρος-νεογνολόγος Αντώνης Δαρζέντας, γνωστός για τις μάχες του κατά του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Η Ναυσικά Αντωνιάδου, που ήταν παρούσα στο event, έδωσε μία γεύση για την ομιλία της στο Tedx σχετικά με τον σχολικό εκφοβισμό. Παράλληλα για την εμπειρία τους στη σκηνή του Tedx Thessaloniki μίλησαν ο καθηγητής Θεοδόσης Σαπουνίδης, ο αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας Πρόδρομος Νικηφορίδης και ο κυνηγός σούπερ νόβα Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης.