Skip to main content

Συνεχίζεται μέχρι αύριο το 32ο Money Show - Μεγάλη η προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου

Το Money Show διοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Organotecnica, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Πλήθος κόσμου έχει προσελκύσει από την πρώτη κιόλας μέρα το  32ο MONEY SHOW ,που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Το MONEY SHOW διοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Organotecnica, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σήμερα το βράδυ στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό gala του MONEY SHOW 2024 με προσκεκλημένο κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά.

Η καινοτομία, η βιώσιμη ανάπτυξη, τα μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη, οι επιπτώσεις από την κατασκευή του Μετρό και του Flyover, οι μεταφορές, ο τουρισμός, η πρωτογενής παραγωγή, η αγορά ακινήτων, τα προγράμματα ανάπτυξης των επιχειρήσεων κα, αποτελούν το επίκεντρο του MONEY SHOW.

Η PROBINEX είναι ο χορηγός τίτλου του Money Show 2024, ενώ Χρυσός Χορηγός είναι η EUROBANK. Το MONEY SHOW 2024 στηρίζουν ακόμη χορηγικά οι εταιρίες και οι φορείς: Cisco, Elpedison, Zenith, MovyOn, Vimar, Hellenic Train, ΟΛΘ, ΔΕΔΑ, ΔΕΠΑ Υποδομών, Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες, Ξανθάκης ΑΤΕ, East-West Greece, BHCCI, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Επιμελητήριο Χαλκιδικής, Επιμελητήριο Τρικάλων, Margaropoulos & Associates, Link Consulting, PlanO2 Consulting, Fil-Eco και Focus Greece.