Skip to main content

Τα τυπικά για να επιστρέψει στον Άρη ο Λευτέρης Μποχωρίδης

Η συνεργασία αναμένεται να είναι διάρκεια ενός έτους και μάλιστα εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επικυρωθεί εγγράφως με την υπογραφή του συμβολαίου

Λεπτομέρειες απομένουν για την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Άρη, καθώς ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.

Η συνεργασία αναμένεται να είναι διάρκεια ενός έτους και μάλιστα εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επικυρωθεί εγγράφως με την υπογραφή του συμβολαίου.

Ο 29χρονος γκαρντ επιστρέφει στο περιβάλλον που ανδρώθηκε έπειτα από μια τριετία στον Παναθηναϊκό. Ο Μποχωρίδης ανδρώθηκε μπασκετικά στον Άρη, πήρε το βάπτισμα του πυρός σε επαγγελματικό επίπεδο με την κιτρινόμαυρη φανέλα για να ακολουθήσει η πώλησή του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2014.

Επέστρεψε στους κιτρινόμαυρους στα μέσα της σεζόν 2017-18, παρέμεινε και την επόμενη χρονιά για να αποχωρήσει στα μισά της περιόδου 2019-20 και πάλι για τους «πράσινους». Πέρυσι αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στην Basketleague και 17 στην Euroleague.