Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πιο πράσινα θερμοκήπια με ελληνική τεχνογνωσία

Τι βελτιώσεις προτείνει το ΕΚΕΤΑ στην κατασκευή και τον εξοπλισμό τους, με στόχο αγροδιατροφικά προϊόντα, απαλλαγμένα από γεωργικά φάρμακα

Σε τεχνολογίες και καινοτομίες που απαντούν στις σύγχρονες προκλήσεις και οι οποίες έχουν να κάνουν με την κατασκευή θερμοκηπίων, τον έλεγχο του μικροπεριβάλλοντος, τη διαχείριση ενέργειας, νερού και θρεπτικού διαλύματος αλλά και τη διασφάλιση της ποιότητας, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Δρ. Θωμάς Μπαρτζάνας, Διευθυντής Ερευνών του ΕΚΕΤΑ και του Ινστιτούτου Βιοοικονομίας και Αγροτοτεχνολογίας (ΙΕΤΕΘ), από το βήμα του 28ου Συνέδριου της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ), που συνδιοργανώνεται με το Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα στη Greenagenda.gr