Skip to main content

Τίτλοι τέλους για την γνωστή και μη εξαιρετέα task force

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Voria.gr, η Task Force διαλύθηκε και αναμένεται να αντικατασταθεί από μία αποστολή που θα οργανωθεί πιο επαγγελματικά.

Μέσα στον ορυμαγδό των τελευταίων εξελίξεων, πέρασε απαρατήρητη μια είδηση που υπό άλλες συνθήκες ενδεχομένως να μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στην Ελλάδα.

Όπως πληροφορείται η Voria.gr, από έγκυρες πηγές, η γνωστή και μη εξαιρετέα task force, η οποία στο πρόσφατο αλλά και στο απώτερο παρελθόν μονοπώλησε την επικαιρότητα, διαλύθηκε!
Τουλάχιστον με την μορφή που τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Συνήθως καλά ενημερωμένη πηγή έλεγε προ ολίγου στη Voria.gr ότι οι εργασίες της τερματίστηκαν εδώ και μερικές μέρες... ησύχως.  Η ίδια πηγή, ωστόσο, έσπευδε να διευκρινίσει ότι "αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως δεν θα αντικατασταθεί από ένα άλλο μόρφωμα".

Οι πληροφορίες μας, ωστόσο, αναφέρουν ότι ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα αντικατασταθούν όλοι οι παλιοί επικεφαλής της προηγούμενης αποστολής. Όπερ σημαίνει ότι ο παλιός γνωστός Γερμανός "αρχηγός" της, ο οποίος έρχονταν στην Ελλάδα μια φορά κάθε δύο μήνες, κατόπιν σχετικής άδειας της συζύγου, οριστικά αποχαιρετά. Όπως αποχαιρετά και η Ελληνίδα που τον αντικαθιστούσε κατά τις μακρές περιόδους της αποχή τους από την χώρα μας...

Αυτή τη φορά λένε οι πηγές μας, η προσπάθεια που θα γίνει θα είναι να οργανωθεί η αποστολή σε περισσότερο επαγγελματικά πρότυπα. Αυτό πρακτικά συνεπάγεται ότι οι "τουριστικού περιεχομένου" επισκέψεις Ευρωπαίων στελεχών διαφόρων υπουργείων στην Ελλάδα, θα κοπούν. Τουλάχιστον, αυτός είναι ο βασικός στόχος.