Skip to main content

Τζάκρη για Κακλαμάνη: Να ανακαλέσει την έμμεση προτροπή σε ευθανασία του αστυνομικού

Με οργή σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα λεγόμενα του συναδέλφου της από τη ΝΔ

Να ανακαλέσει τη δήλωσή του για τον 31χρονο αστυνομικό κάλεσε τον Νικήτα Κακλαμάνη η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, ο οποίος δήλωσε για τον τραυματία αστυνομικό πως «Αν τον αγαπάει ο Θεός, καλύτερα να τον πάρει!», κάτι που το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως πρόκειται για «δημόσια έμμεση προτροπή σε ευθανασία».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας έμπειρος κοινοβουλευτικός και ιατρός έκανε δημόσια έμμεση προτροπή σε ευθανασία και προτιμώ την εκδοχή της ασυναρτησίας», είπε η κυρία Τζάκρη. Έκπληξη προκαλεί ότι με τη δήλωσή της παρακάμπτει ότι η ευθανασία και φυσικά η προτροπή σε αυτήν απαιτεί ανθρώπινη παρέμβαση και δεν συνδέεται με το θεολογικό στοιχείο ή την επίκληση προς τον Θεό και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχει με τα λεγόμενα του κυρίου Κακλαμάνη, ο οποίος έθεσε καθαρά θέμα ποιότητας ζωής και ουδέποτε αμφισβήτησε οτιδήποτε σχετικά με την παροχή όλων των αναγκαίων ιατρικών υπηρεσιών στον αστυνομικό.

«Ακόμη κι αν ο κ. Κακλαμάνης διαθέτει την αναγκαία ενημέρωση και πάλι δεν δικαιούται να κάνει τέτοιες κρίσεις δεδομένης της κορύφωσης της αγωνίας συγγενών, συναδέλφων αλλά και όλου του ελληνικού λαού», κατέληξε η Θεοδώρα Τζάκρη.