Skip to main content

Ξουλίδου: Πιθανή η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τρίτους

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο για την ομιλία Τσίπρα βρέθηκαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου και Κώστας Ζουράρις

Αρκετές παρουσίες εκτός ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου για την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μεταξύ αυτών η βουλευτής των ΑΝΕΛ στη Β΄Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α΄Θεσσαλονίκης Κώστας Ζουράρις και η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη.

Επίσης, στο Βελλίδειο βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Ερωτηθείσα για τους λόγους που επέλεξε να παρακολουθήσει την ομιλία του κ.Τσίπρα η κυρία Ξουλίδου είπε ότι είναι υποχρεωμένη ως βουλευτής Θεσσαλονίκης να υποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση. "Θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός και ως ΑΝΕΛ στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνει. Είναι ένας έντιμος άνθρωπος και πατριώτης που προσπάθησε και προσπαθεί για την Ελλάδα", πρόσθεσε η κυρία Ξουλίδου.

Η ίδια, πάντως, επεσήμανε ότι σε ενδεχόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυτή τη φορά πιθανόν να είναι αναγκαία και η συνεργασία με τρίτους. "Σε αυτό το θέμα υπάρχουν ενστάσεις αλλά η κάλπη είναι αυτή τελικά που θα μας πει με ποιους άλλους μπορούμε να συνεργαστούμε", τόνισε.