Skip to main content

200 στελέχη επιχειρήσεων από 25 χώρες στην ΜΒΑ Εκπαιδευτική Εβδομάδα του CITY College στη Θεσσαλονίκη

Pan-European Executive MBA: Ένα διεθνές ΜΒΑ που απονέμει στους αποφοίτους του 2 πτυχία: ένα από το βρετανικό Πανεπιστήμιο του York και ένα από το γαλλικό Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου

Πάνω από 200 στελέχη επιχειρήσεων από 25 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που φοιτούν στο μεταπτυχιακό Pan-European Executive MBA του CITY College, University of York Europe Campus, ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για την ‘Ετήσια Εκπαιδευτική Εβδομάδα’ του προγράμματος στα πλαίσια της οποίας παρακολούθησαν κοινά μαθήματα, σεμινάρια και workshops, ενώ παράλληλα συμμετείχαν σε διάφορες προγραμματισμένες δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να κάνουν πολύτιμες επαγγελματικές επαφές (business networking), να ανταλλάξουν βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές (best business practices), καθώς επίσης και να γνωρίσουν και να απολαύσουν την Θεσσαλονίκη.

Το CITY College Europe Campus προσφέρει σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του γαλλικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, το Pan-European Executive MBA. Το πρόγραμμα προσφέρεται ταυτόχρονα σε 8 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Ουκρανία, Αρμενία, Γεωργία και Αζερμπαϊτζάν) και  απευθύνεται αποκλειστικά σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες. Οι απόφοιτοί του αποκτούν δύο πτυχία MBA: ένα από το βρετανικό Πανεπιστήμιο του York, (139ο καλύτερο πανεπιστήμιο στον κόσμο, Times Higher Education – THE 2023) και ένα από το γαλλικό Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου (18 βραβεία Νόμπελ).

Πρόκειται για ένα πραγματικά σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα MBA με υψηλές προδιαγραφές και διεθνή χαρακτήρα που δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη που συμμετέχουν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές, διοικητικές και ηγετικές τους δεξιότητες και γνώσεις, ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.

Εκπαιδευτικά ταξίδια στο York (Μεγ. Βρετανία) και στο Στρασβούργο (Γαλλία)

Πέρα από τη Θεσσαλονίκη, τα στελέχη που φοιτούν στο Pan-European συμμετέχουν και σε άλλα δύο εκπαιδευτικά ταξίδια, στο York (Μεγ. Βρετανία) και στο Στρασβούργο (Γαλλία), τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και αποτελούν σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ενώ ενισχύουν τον διεθνή χαρακτήρα του προγράμματος και επεκτείνουν την διεθνή εμπειρία των φοιτητών.

Οι φοιτητές του Pan-European Executive MBA του στο York (Μεγ. Βρετανία) 

 

Επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού Ταξιδιού στο Στρασβούργο (Γαλλία)

Ο Καθηγητής Leslie Szamosi, Διευθυντής του προγράμματος Pan-European Executive MBA είπε: «Όλοι οι φοιτητές του Pan-European MBA έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δικτυωθούν και να συνεργαστούν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των Εκπαιδευτικών Εβδομάδων του προγράμματος στο Πανεπιστήμιο του York, στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και στο CITY College στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, το πρόγραμμα ανάπτυξης soft skills (το οποίο συμπεριλαμβάνει εξατομικευμένη καθοδήγηση) δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις ηγετικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες καθώς σπουδάζουν για να αποκτήσουν δύο πτυχία MBA παγκόσμιας κλάσης».

Image

Ευέλικτο πρόγραμμα με παρακολούθηση με Φυσική παρουσία ή Online

Το Pan-European Executive MBA προσφέρει ένα ευέλικτο πρόγραμμα με παρακολούθηση ένα τριήμερο το μήνα (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) με φυσική παρουσία στη Θεσσαλονίκη ή online (και συμμετοχή στα 3 εκπαιδευτικά ταξίδια). Αυτό επιτρέπει στα στελέχη να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και να αποκτήσουν ένα δυνατό ΜΒΑ για την καριέρα τους, χωρίς να απομακρυνθούν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και χωρίς να δεσμεύονται από γεωγραφικούς περιορισμούς. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 2 χρόνια ενώ η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα αγγλικά.

Στο διετές αυτό Executive MBA πρόγραμμα διδάσκουν διακεκριμένοι καθηγητές με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών από το CITY College Europe Campus, το Πανεπιστήμιο του York, το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου καθώς κι από άλλα φημισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Συμμετέχουν επίσης καταξιωμένοι επαγγελματίες, εξειδικευμένοι στους τομείς τους, που φέρνουν τις πραγματικές συνθήκες και προβλήματα μέσα στην τάξη, δίνοντας έτσι στους φοιτητές την ευκαιρία να συνδυάσουν την θεωρία με την πράξη.

Διεθνείς πιστοποιήσεις AMBA και CMI

Το Pan-European Executive MBA είναι πιστοποιημένο από το παγκόσμιο οργανισμό πιστοποίησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), το Association of MBA's (AMBA) καθώς κι από το βρετανικό φορέα Chartered Management Institute (CMI).

CITY College Europe Campus: Στην παγκόσμια ελίτ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με διεθνή πιστοποίηση από το ΑΜΒΑ

Το CITY College, University of York Europe Campus ανήκει σε μια ελίτ περίπου 300 εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στον κόσμο που φέρουν πιστοποίηση από τον διεθνή φορέα Association of MBAs (ΑΜΒΑ) και πληρούν τα υψηλότερα κριτήρια μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Πληροφορίες:
Τηλ.: 2310 224026
email: acadreg@york.citycollege.eu
york.citycollege.eu