Skip to main content

20ό PHARMApoint: Βάλαμε πλάτη στην πανδημία, πάμε στην επόμενη ημέρα, λένε οι φαρμακοποιοί

Ο Πρόεδρος του ΦΣΘ τόνισε πως είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τον κλάδο καθώς αποδείχτηκε η προσφορά των φαρμακοποιών στη μάχη της πανδημίας.

Του Λάζαρου Θεοδωρακίδη

Το στοίχημα της επόμενης μέρας για το ελληνικό φαρμακείο είναι ο τομέας των υπηρεσιών, επισήμαναν οι φαρμακοποιοί στο 20ό PHARMApoint, το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο – έκθεση της Βόρειας Ελλάδα, που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΦΣΘ) της πόλης.

Κατά την επίσημη έναρξη της φετινής διοργάνωσης, η οποία πραγματοποιείται δια ζώσης μετά από δύο χρόνια λόγω του κορωνοϊού, χτες στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», ο Πρόεδρος του ΦΣΘ Διονύσιος Ευγενίδης, καλωσορίζοντας συμμετέχοντες και επισκέπτες, τόνισε πως είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τον κλάδο, καθώς αποδείχτηκε η προσφορά των φαρμακοποιών στη μάχη της πανδημίας και πλέον πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, είμαστε πλέον σε μια νέα πραγματικότητα, αφού αποδείξαμε πως λειτουργήσαμε ως πυλώνας στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, ήμασταν ο κόμβος για την πανδημία, αποδεικνύουμε ακόμη και σήμερα με τους εμβολιασμούς, τον Προσωπικό Γιατρό πως στηρίζουμε την Πολιτεία στα θέματα της Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο e-farmako.gr.