Skip to main content

87η ΔΕΘ - ΒΕΘ: Την Παρασκευή η πρώτη επίδειξη μόδας στο Thessfashion

Η μόδα θα λάμψει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου από τις 18.00 έως τις 21.00

Στο φουλ έχουν μπει οι μηχανές για την πρώτη από τις δυο επιδείξεις μόδας - ανοιχτές για το κοινό της 87ης ΔΕΘ - που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ειδικής συμμετοχής, Thessfashion του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 16.

Η μόδα θα λάμψει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, από τις 18.00 έως τις 21.00 με επίδειξη γυναικείων, αντρικών ενδυμάτων και αξεσουάρ, ενώ δυο μέρες αργότερα την Κυριακή, στις 12.00 το παιδικό ένδυμα θα έχει την τιμητική του.

Φέτος για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ, τα φώτα της μόδας ανάβουν για την κλαδική συμμετοχή (ένδυμα, υπόδημα, αξεσουάρ) μέσω του πρωτότυπου εγχειρήματος που ανέλαβε το ΒΕΘ, με το οποίο συμπαρατάχθηκαν ηχηρά ονόματα, σχεδιαστές και πετυχημένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους εν λόγω χώρους.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν ονόματα του χώρου όπως οι: Tassos Mitropoulos, Χρύσα και Έλενα Δραγώνα, Άννα Σαμούκα, ΕVA MARKOR, by Lazaros, ACCESS FASHION, Chrisper, MRT MARTINI Energy, Stefan Fashion, Williams Denim, For Your Fashion, Leben Fashion, Alter Ego, Paul Christophe, Energiers, Serafino- Mamma Natura, TONY COUPER, Παπαγιαννάκης, Walkme, Pick a Blue, Chrisper, Romba’s, Δερμάτινα M&G, Μonzouzou, Milional Jewelry, ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ, Oratia, Κομπολόι Άρτ, New System, Plan Ahead.

Η ειδική συμμετοχή του ΒΕΘ στο περίπτερο 16 τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής  Μακεδονίας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Elevate Fashion.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή του ΒΕΘ φέτος είναι διπλή μια στο περίπτερο 2 σε συνεργασία με τα Βιοτεχνικά Επιμελητήρια Αθήνας και Πειραιά και  η έτερη στο περίπτερο 16.