Skip to main content

Αδικείται από το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ, στο μηδέν με Παναθηναϊκό (video)

Οι «ασπρόμαυροι» παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την πρεμιέρα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Διούδη να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση.

Στο μηδέν έμειναν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κατά τη 2η αγωνιστική των play-off της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Δικέφαλος» παραμένει χωρίς νίκη στο μίνι πρωτάθλημα και καταλαμβάνει τη 2η θέση με 53 βαθμούς, 1 περισσότερο από την 3η ΑΕΚ (αγωνίζεται αύριο στις 19:15 με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»).

Την επόμενη, -3η αγωνιστική-, οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν τον ΟΦΗ, το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας ενώ η αντίπαλός του για το εισιτήριο των προκριματικών του Champions League θα φιλοξενήσει τον Άρη, την ίδια ημέρα και ώρα 21:30 στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο έχοντας σημαντικές ευκαιρίες για να βρει κάποιο γκολ, πράγμα που δεν κατάφερε χάρις στις επεμβάσεις του εξαιρετικού Σωκράτη Διούδη, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που δεν επέδειξε τη μαχητικότητα της πρεμιέρας απέναντι στην ΑΕΚ.

Το συγκρότημα του Άμπελ Φερέιρα πίεζε αρκετά ψηλά από την αρχή της αναμέτρησης και έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 3’ με τον Μπίσεσβαρ να πλασάρει εντός περιοχής αλλά ο Διούδης έδιωξε με ένα χέρι σε κόρνερ ενώ στο 6’ ο Πέλκας πέρασε τρεις παίκτες και έσπασε δεξιά στον Λημνιό που σούταρε αλλά ο Διούδης σταμάτησε τη μπάλα.

Ο χορός των ευκαιριών για τους φιλοξενούμενους κατά το πρώτο τέταρτο του αγώνα έληξε στο 12’ καθώς ο Γιαννούλης σέντραρε από τα αριστερά με τη μπάλα να φτάνει στον Βιεϊρίνια που εξαπέλυσε σουτ αλλά ο Διούδης μπλόκαρε σταθερά.

Οι «ασπρόμαυροι» έχασαν μία ακόμη μεγάλη φάση όταν στο 27’, ο Λημνιός πλάσαρε εντός περιοχής αλλά ο Διούδης απομάκρυνε με το πόδι και στη συνέχεια της φάσης, ο Πέλκας σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στην άμυνα του «τριφυλλιού» φεύγοντας κόρνερ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο ενώ απείλησαν για πρώτη φορά στο 47’ με τον Διούδη να σταματά το πλασέ του Πέλκα μέσα από την περιοχή του με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να σταματά τόσο το πλασέ του Ακπόμ στο 55’ όσο και την προσπάθεια που επιχείρησε ο Λάμπρου στο 57’.

Χαρακτηριστικό της αγνώριστης εικόνας που είχε το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη είναι το γεγονός πως έχασε την πιο αξιόλογη του φάση στο 89’ με τον Κολοβό να επιχειρεί σέντρα-σουτ και τον Καμπετσή να μην βρίσκει τη μπάλα που πέρασε σύριζα έξω από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη.

Οι καθυστερήσεις του ματς σημαδεύτηκαν από αψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων με τους Γιόχανσον-Ινσούα από πλευράς της αθηναϊκής ομάδας και Γιαννούλη-Λάμπρου για τον «Δικέφαλο» να δέχονται κίτρινη κάρτα.