Skip to main content

Αέρας ανανέωσης στη Β' Θεσσαλονίκης με την υποψηφιότητα Φερραίου

«Το όραμα μου είναι να γυρίσουν πίσω τους νέους που έχουν φύγει από τη χώρα», λέει ο Αλέξανδρος Φερραίος, υποψήφιος με τη ΜέΡΑ25 στη Β' Θεσσαλονίκης

Yποψήφιος με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι ο Αλέξανδρος Φερραίος, ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή που φιλοδοξεί να συμβάλλει δυναμικά στην προσπάθεια του κόμματος να ξεπεράσει το 3% και κερδίσει την είσοδο του στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις (2,5%, Metron Analysis για το Βήμα της Κυριακής), το ΜέΡΑ25 βρίσκεται κοντά στο κατώφλι της Βουλής και η επίτευξη του ποσοστού/πλαφόν μοιάζει ως ένα σενάριο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο Αλέξανδρος Φερραίος είναι δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, όπου εργάζεται και κατοικεί. Η υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι η πρώτη του απόπειρα ενασχόλησης με την πολιτική, ενώ είναι γνώριμος στο ευρύ κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές στη EURO Τηλεόραση. Ο κ. Φερραίος ανήκει στη νέα γενιά πολιτικών και εντάσσεται σε ένα γενικό ανανεωτικό ρεύμα που επικρατεί στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων των κομμάτων. Όπως δηλώνει ο ίδιος, το όραμα του είναι «να φέρει πίσω τους νέους που έχουν φύγει από τη χώρα».