Skip to main content

Αφιέρωμα στις Τρύπες από το συγκρότημα Magic Bus στο Καφωδείο Ελληνικό

Για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Καφωδείου ένα ιδιαίτερο και δυναμικό αφιέρωμα

Ένα μοναδικό live-αφιέρωμα στις Τρύπες, του κορυφαίου ελληνικού ροκ συγκροτήματος παρουσιάζουν στις 12 Ιανουαρίου στο Καφωδείο Ελληνικό οι Magic Bus.

Για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Καφωδείου ένα ιδιαίτερο και δυναμικό αφιέρωμα που θα μας μεταφέρει στην ζωντανή ιστορία του συγκροτήματος που ταρακούνησε τα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Οι MAGIC BUS συνεχίζοντας τις sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της περιοδείας τους, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη για το νέο έτος σε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση!

2μιση ώρες με τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές επιτυχίες που επηρέασαν και καθόρισαν τη ελληνική ροκ μουσική σκηνή. Ένα ξεχωριστό event με δυναμικές μουσικές εναλλαγές και ενορχηστρώσεις.

Το μουσικό σχήμα MAGIC BUS δημιουργήθηκε το 2019 στην Λάρισα, από έμπειρους μουσικούς, πολλοί εκ των οποίων συμμετέχουν σε διαφορετικά συγκροτήματα, με κοινό σκοπό να παίξουν και να παρουσιάσουν τραγούδια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας των ΤΡΥΠΩΝ. Το μουσικό συγκρότημα ΤΡΥΠΕΣ αποτέλεσε έναν από τους κύριους
εκφραστές της ελληνόφωνης ροκ σκηνής. Οι στίχοι και η μουσική τους με τη διαχρονικότητα τους προκαλούν έντονα συναισθήματα όπως τα νιώσαμε την εποχή εκείνη, κάνοντας κάθε συναυλία τους ένα ξέφρενο πάρτυ. Σκοπός μας να ξαναζωντανέψουμε αυτές τις στιγμές αλλά και να τις ζήσουν όσοι δεν τις γνώρισαν, μέσα από ένα δυναμικό πρόγραμμα με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους.

Άγγελος Σιανίδης : φωνή
Σάκης Μωυσίδης : τύμπανα
Γιώργος Βλαχογιάννης : μπάσο
Γιώργος Καραδήμος : ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Κράιας : ηλεκτρική κιθάρα

-Πληροφορίες-
Καφωδείο Ελληνικό – 1ος όροφος
Βενιζέλου 45 – Κέντρο
Πόρτες: 21:00
Κρατήσεις: Έως 21:45
Ώρα έναρξης 22:15
Είσοδος:
Early bird - Early book 8€ έως 09/01 έως εξαντλήσεως
Από 10/01 10€ έως εξαντλήσεως