Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019
x

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΘ

Ολοκληρώνεται η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη των τεσσάρων αντιπρυτάνεων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώνεται μέσα στα επόμενα λεπτά η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη των τεσσάρων αντιπρυτάνεων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θέσεις τις οποίες διεκδικούσαν έντεκα υποψήφιοι. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες της Voria.gr οι τέσσερις που έχουν ξεχωρίσει, με καταμετρημένο περίπου το 80% των ψήφων είναι οι: Χαράλαμπος Φείδας, Καθηγητής και Πρόεδρος Τμήματος Γεωλογίας, Δημήτριος Κωβαίος, Καθηγητής Τμήματος Γεωπονίας και Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, Καθηγητής Τμήματος Χημείας και πρ. Αντιπρύτανης και Ευστράτιος Στυλιανίδης, Αν. Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών, Χωροταξίας και Ανάπτυξης. Οι τρεις πρώτοι θεωρούνται σίγουρα εκλεγμένοι ενώ ο κ. Στυλιαννίδης έχει διακριτό προβάδισμα έναντι του Κώστα Χρυσάφη, Καθηγητή και πρώην προέδρου του Τμήματος Φυσικής.

Υπενθυμίζεται ότι νέος πρύτανης του ΑΠΘ εξελέγη ο πρόεδρος του τμήματος Κτηνιατρικής, της σχολής Επιστημών Υγείας Νίκος Παπαϊωάννου ο οποίος έλαβε το 54,3% των ψήφων, έναντι 45,7% του νυν αντιπρύτανη Θόδωρου Λαόπουλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ