Skip to main content

Κορωνοϊός: Αυξάνονται τα κλειστά σχολεία στη Μακεδονία - Ποια είναι

Δείτε ποια σχολεία αλλά και μεμονωμένα τμήματα έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα σε σχολικές μονάδες με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Ειδικότερα, έχει ανασταλεί η λειτουργία όλων των σχολείων στην Πέλλα ενώ μέχρι τις 2 Οκτωβρίου αναστέλλει τη λειτουργία του το τμήμα Γ2 στο 3ο ολοήμερο δημοτικό σχολείο Περαίας του δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου αναστέλλει τη λειτουργία του το τμήμα Γ1 στο 1ο δημοτικό σχολείο Σερρών μέχρι τις 25/09, ενώ μέχρι 1 Οκτωβρίου θα μείνει κλειστό το 14ο νηπιαγωγείο Καβάλας.

Στο Ιδωτικό δημοτικό σχολείο Κατερίνης αναστέλλεται μέχρι τις 30/09 η λειτουργία των τάξεων Δ και ΣΤ.

Ακόμα, αναστέλλει τη λειτουργία του το τμήμα Β1, καθώς και τα 2 Ολοήμερα τμήματα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης μέχρι 1 Οκτωβρίου, ενώ μέχρι 4 του ίδιου μήνα αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος Α3 του 5ου Γενικού λυκείου Κατερίνης.

Επίσης, μέχρι τις 2 Οκτωβρίου αναστέλλουν τη λειτουργία τους το τμήμα Α2 του 2ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς και τα τμήματα Β1 και Γ' ΟΙΚ. του 1ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς.

Δείτε ΕΔΩ ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σε όλη τη χώρα.