Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Είχαν μετατρέψει δημοτικό χώρο σε άτυπο πάρκινγκ με μπάρα - ΕΔΕ διέταξε ο Αγγελούδης

Στάθμευαν καθηγητές Λυκείου και ιδιώτες - «Υπήρχε μπάρα, είχαν μοιραστεί κομπιουτεράκια, υπήρχε ιδιώτης που είχε και μια εκμετάλλευση σε αυτό»

Δημοτικός χώρος που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Δημητρίου απέναντι από το 3ο Λύκειο Θεσσαλονίκης λειτουργούσε ως πάρκινγκ εν αγνοία του δήμου, όπως ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.

Το θέμα ανακάλυψε προ ημερών η νέα διοίκηση και ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ. Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την προηγούμενη διοίκηση, εκμεταλλεύονταν τον χώρο και εκεί στάθμευαν καθηγητές όμορου σχολείου αλλά και ιδιώτες.

«Υπήρχε μπάρα, είχαν μοιραστεί κομπιουτεράκια, υπήρχε ιδιώτης που είχε και μια εκμετάλλευση σε αυτό. Ψάχνουμε επί δέκα ημέρες ποιος είναι αυτός που μπαίνει – βγαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελούδης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, από αυτήν την κατάσταση υπήρχαν έσοδα τα οποία είναι άγνωστο που πήγαιναν. «Έχω διατάξει ΕΔΕ για αυτή την υπόθεση», σημείωσε ο κ. Αγγελούδης.

Όπως είπε, το μόνο ευχάριστο από αυτή την υπόθεση είναι ότι βρέθηκε έτσι ένας επιπλέον χώρος στάθμευσης που θέλουμε να δημοπρατήσουμε για να βοηθηθούν οι κάτοικοι της πόλης. «Τέτοια μαργαριτάρια έχουμε αρκετά τις τελευταίες 60 ημέρες», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.