Skip to main content

Αγγελούδης από συνεδρίαση ΕΒΕΘ: Κοινός στόχος η ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ και της ΚΕΕΕ, Ιωάννης Μασούτης, υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα καθημερινά προβλήματα των επιχειρήσεων

Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και ο αγιασμός για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με επίσημο προσκεκλημένο τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ και της ΚΕΕΕ, Ιωάννης Μασούτης, υπογράμμισε, στην έναρξη της συνεδρίασης, ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα καθημερινά προβλήματα των επιχειρήσεων, με έμφαση στα θέματα που αντιμετωπίζουν στη Θεσσαλονίκη, όπου το κυκλοφοριακό, η στάθμευση και η κατασκευή της υπερυψωμένης λεωφόρου «Flyover» έχουν επηρεάσει αρνητικά την εμπορική κίνηση στο κέντρο της πόλης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, σημείωσε ότι η διαμόρφωση ενός μετώπου ευθύνης για την επόμενη ημέρα της Θεσσαλονίκης ισχυροποιείται μέσα από τη συγκρότηση και λειτουργία του Συμβουλίου των Προέδρων των Επιμελητηρίων της πόλης.

«Κοινός στόχος οφείλει να είναι η ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής, συνθήκη απαραίτητη ώστε να κερδίσουμε την επιχειρηματική εξωστρέφεια της πόλης, να προωθήσουμε την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων μας και να καταστήσουμε τη Θεσσαλονίκη πόλο έλξης μεγάλων, αξιόπιστων επενδυτών. Κινούμαστε στο σωστό δρόμο, οφείλουμε, όμως, να τρέξουμε ακόμη γρηγορότερα, να κλείσουμε εκκρεμότητες, να κλείσουμε το κεφάλαιο της Θεσσαλονίκης των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων», υπογράμμισε ο κ. Αγγελούδης.

Χαιρετισμό στη συνεδρίαση απηύθυνε και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Το φλουρί κέρδισε ο Νικόλαος Φεσσάς, μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, ενώ, στη συνέχεια, βραβεύτηκαν, όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά υπαλλήλων του ΕΒΕΘ, που διακρίθηκαν για τις μαθητικές και ακαδημαϊκές τους επιδόσεις.