Skip to main content

Αγγελούδης: Θα αλλάξουμε την εικόνα της πόλης σε 100 ημέρες

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης άσκησε δριμεία κριτική στον Κωνσταντίνο Ζέρβα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου

«Το μήνυμα που στέλνουν απόψε οι εκατοντάδες φίλες και φίλοι είναι σαφές, Θέλουμε τη ζωή μας πίσω, θέλουμε την πόλη μας πίσω! Η πόλη δεν έχει άλλες αντοχές, δεν μπορεί άλλο να περιμένει στην αίθουσα αναμονής. Στις 8 Οκτωβρίου η πόλη μας γυρίζει σελίδα Η Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη ενώνει δυνάμεις και κερδίζει το μέλλον!».

Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης καλωσόρισε το  πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από το εκλογικό του κέντρο στην οδό Βενιζέλου και παραβρέθηκε στα εγκαίνια του.

Στη ομιλία του ο κ. Αγγελούδης άσκησε δριμεία κριτική στον νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα λέγοντας χαρακτηριστικά «οι πολίτες σας τίμησαν με τη ψήφο τους για να υπηρετείτε εσείς την πόλη, όχι η πόλη εσάς κύριε Ζέρβα.Όσα υποσχεθήκατε, απλά δεν έγιναν». Αναφέρθηκε στα μείζονα προβλήματα της πόλης όπως στην καθαριότητα, στο κυκλοφοριακό και στην απαξίωση του δημόσιου χώρου, δεσμεύτηκε ότι θα θα λύσει τα προβλήματα και τόνισε ότι το πρόγραμμα του είναι κοστολογημενο.

«Στις πρώτες 100 μέρες θα αλλάζουμε την εικόνα της εγκαταλελειμμένης, γεμάτης σκουπίδια πόλης.
Θα ενεργοποιήσουμε δυνάμεις, θα εργαστούμε με στόχο να κάνουμε την καθημερινότητα μας βιώσιμη, ανθρώπινη, καλύτερη. Μερικές εβδομάδες έμειναν μέχρι τις εκλογές.

Όλο αυτό τον καιρό κάνουμε ένα σπριντ ιδεών, και συγχρόνως έναν αγώνα αντοχής ακούγοντας όλους εσάς και καταθέτοντας εφαρμόσιμες, κοστολογημένες προτάσεις.Αυτό κάνουμε εμείς όταν άλλοι κάνουν τικ τοκ, όταν άλλοι φωτογραφίζονται με υπουργούς, όταν άλλοι προσποιούνται ότι όλα είναι εντάξει» ειπε μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελούδης.