Skip to main content

Άγριο οπαδικό επεισόδιο στο Αγρίνιο - Μαχαίρωσαν 35χρονο

Το σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από κατάστημα εστίασης, στην είσοδο της παιδικής χαράς, με δεκάδες πολίτες και παιδιά να παρακολουθούν εμβρόντητοι το θέαμα

Άλλο ένα άγριο οπαδικό επεισόδιο σημειώνεται λίγο καιρό αφότου ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ειδικότερα, υπήρξε σοβαρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων στο Αγρίνιο, στην οδό Ξενοπούλου, με αποτέλεσμα τα τραυματιστεί σοβαρά ένας 35χρονος.

Το agriniopress.gr αναφέρει συγκεκριμένα ότι ομάδα νεαρών με δίκυκλα φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να συνεπλάκη με δύο νεαρά άτομα, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να δεχθεί μαχαιριά στον μηρό. Το σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από κατάστημα εστίασης, στην είσοδο της παιδικής χαράς, με δεκάδες πολίτες και παιδιά να παρακολουθούν εμβρόντητοι το θέαμα.

Ο νεαρός είχε μεγάλη αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την αστυνομία να κάνει αναζητήσεις αυτή την ώρα.

Κατά πληροφορίες, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν οπαδοί του Παναιτωλικού με οπαδούς αθηναϊκής ομάδας, πρόσωπα τα οποία φαίνεται να είναι γνωστά στις τοπικές αρχές.

Αρχικά, μάλιστα, υπήρξε η πληροφορία πως ο τραυματίας είναι παίκτης του Παναιτωλικού, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε.

Από τη συμπλοκή φέρεται να έχει τραυματιστεί και δεύτερο άτομο.