Skip to main content

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου: Φυτώρια των μεγάλων ομάδων

Ξεκίνησε η λειτουργία των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στα Γρεβενά, στις οποίες συμμετέχουν 150 παιδιά μικρής ηλικίας και προπονούνται από πέντε γυμναστές.
Ξεκίνησε η λειτουργία των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στα Γρεβενά, στις οποίες συμμετέχουν 150 παιδιά μικρής ηλικίας και προπονούνται από πέντε γυμναστές. Το παρόν έδωσε και ο νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης προσκεκλημένος του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γεωργίου Κοσματόπουλου.

Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και η Αν Γρε στην Ένωση με την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη λειτουργία των τμημάτων.

«Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που θα βοηθήσει το μέλλον του ποδοσφαίρου στο Νομό μας», τόνισε ο Νομάρχης και συνεχάρη Διοίκηση και προπονητές για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν.

«Οι ακαδημίες αποτελούν τα φυτώρια των μεγάλων ομάδων και αναδεικνύουν ταλέντα τα οποία μας κάνουν υπερήφανους με τις επιδόσεις τους. Ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με την Αν Γρε θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο τον υγιή αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου μας», κατέληξε ο ίδιος. 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Γ. κ. Κοσματόπουλος ευχαρίστησε το Νομάρχη για την στήριξη των Ακαδημιών από τη Ν.Α και την Αν Γρε με την προσφορά του απαραίτητου για τη λειτουργία των τμημάτων εξοπλισμού, σε φόρμες, στολές, αντιανεμικά και μπάλες. 

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Νομάρχης παρέστη στον ετήσιο χορό του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΛΙΑΚΜΩΝ» Κιβωτού, όπου και τιμήθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου για την οικονομική στήριξη του Συλλόγου από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών.