Δευτέρα 25 Μαΐου 2020
x

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΚΛΕΨΕ 20.920 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη ο οποίος εξαπάτησε 3 επιχειρηματίες προσποιούμενος τον γιατρό.

Προσποιούμενος τον γιατρό, ένας απατεώνας έκλεψε 20.920 ευρώ από επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων για υποτιθέμενη δωρεά στο στρατό.

Αναλυτικότερα, επικοινωνόντας μαζί τους τηλεφωνικά, ο δράστης προφασίστηκε ότι κατέθεσε εκ παραδρομής πολύ μεγαλύτερο χρηματικό ποσό από αυτό που απαιτούνταν για την αγορά των προϊόντων (καύσιμα και στρατιωτικά είδη), αποστέλλοντας ταυτόχρονα στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, ανάλογες αποδείξεις τραπεζικών καταθέσεων, ενώ παράλληλα τους ζήτησε να του επιστρέψουν τις υποτιθέμενες χρηματικές διαφορές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Με τον παραπάνω τρόπο ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης κατάφερε να αποσπάσει από τους τρεις επιχειρηματίες συνολικά το χρηματικό ποσό των 20.920 ευρώ στις 3 Μαρτίου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση τού  ο οποίος την 9-3-2020 εξαπάτησε τρεις επιχειρηματίες στην Αλεξανδρούπολη ενώ την προανάκριση και την έρευνα διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ