Skip to main content

Αλλάζει όλους τους ξένους παίκτες ο Άρης - Τι ισχύει με τους Έλληνες

Ο «Αυτοκράτορας», ανεξάρτητα από το αν θα ξεπεράσει ή όχι τον σκόπελο του ban, ετοιμάζεται να πάει σε άλλες επιλογές ξένων παικτών.

Έτοιμη να αλλάξει όλους τους ξένους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα είναι η ΚΑΕ Άρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», είτε ο «Αυτοκράτορας» θα βρει τρόπο να ξεπεράσει τον σκόπελο του ban (απαγόρευση μετεγγραφών από την FIBA) είτε όχι, απόφαση της ΚΑΕ είναι να πάει σε άλλες επιλογές ξένων παικτών.

Υπενθυμίζεται πως στον σύλλογο αγωνίστηκαν φέτος οι Μπορίς Νταλό (αποχώρησε ήδη για τη γαλλική Νανσί), Λάκι Τζόουνς, Γκάρι Μπελ, Μάικλ Κάιζερ, Γκάρι ΜακΓκι και Ραμόν Χάρις.

Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο ρόστερ ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο και το θέμα της παραμονής του ή όχι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες. Συμβόλαια έχουν και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνουν οι Διαμαντής Σλαφτσάκης και Δημήτρης Φλιώνης.

Η συνεργασία των «κιτρινόμαυρων» με τον Δημήτρη Βεργίνη θα ολοκληρωθεί ενώ προσπάθεια θα γίνει για την παραμονή του Βασίλη Τολιόπουλου που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Βαρύ συμβόλαιο έχει ο Βασίλης Χρηστίδης από τον οποίο αναμένεται να ζητηθεί μείωση αποδοχών. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής ή όχι του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Αρη ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Δημήτρη Γουλιέλμο.