Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΝΤΕΚ ΣΤΗ Ν.ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ALUMIL

Το ύψος της δωρεάς ανέρχεται στα 30.000 ευρώ και πρόκειται να καλυφτούν όλα τα έξοδα τοποθέτησης για μία επιφάνεια κατά μήκος της Παραλίας 100 μ.

Σε δωρεά και εγκατάσταση του προηγμένου συστήματος decking «Woodee» στη Νέα Παραλία προχώρησε η εταιρεία ALUMIL, μετά από τη θετική ανταπόκριση του δήμου Θεσσαλονίκης στην πρωτοβουλία της εταιρείας.

Το σύστημα decking «Woodee» πρόκειται να τοποθετηθεί στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στη θέση του υφιστάμενου ξύλινου deck που έχει πλέον φθαρεί.

Συγκεκριμένα, το ύψος της δωρεάς ανέρχεται στα 30.000 ευρώ και εκτός από το κόστος των υλικών, πρόκειται να καλυφτούν όλα τα έξοδα τοποθέτησης για μία επιφάνεια κατά μήκος της Παραλίας με μήκος περίπου 100 μ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το προϊόν «Woodee» αποτελεί ένα σύστημα δαπέδων τύπου decking, το οποίο συνδυάζει την πολύ υψηλή ανθεκτικότητα με την αισθητική του ξύλου. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας συνθετικό ξύλο (60% παρθένα ξυλεία) και ενσωματώνει πολλαπλά πλεονεκτήματα εκ των οποίων το βασικότερο είναι η εξαιρετική του ανθεκτικότητα.

Διαθέτοντας εντυπωσιακή αντοχή απέναντι σε όλες τις καιρικές συνθήκες (παγετός, βροχή, UV ακτινοβολία), την αλμυρότητα και τα παράσιτα που αλλοιώνουν το ξύλο (έντοµα, µύκητες, σαράκι), αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη λύση για την Παραλία Θεσσαλονίκης, προσφέροντας εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στο χρόνο και παράλληλα υψηλή αισθητική. Επιπλέον, το προϊόν διασφαλίζει την πολύ υψηλή ασφάλεια, καθότι είναι μη ολισθηρό και αποκλείει την εμφάνιση ακίδων ή βιδών με το πέρασμα του χρόνου.

Αποτέλεσμα της υψηλής ανθεκτικότητας του «Woodee» είναι το γεγονός ότι χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, χωρίς να απαιτεί κάποια ιδιαίτερη φροντίδα (όπως βάψιµο, λάδωµα και στεγάνωση), παρέχοντας πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τη σκληρή ξυλεία. Συνεπώς, με το κόστος συντήρησης του προϊόντος να είναι σχεδόν μηδενικό, διασφαλίζεται ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα χρειαστεί μελλοντικά να προβεί σε σημαντικά έξοδα συντήρησης.

Το προϊόν «Woodee» αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για την Παραλία Θεσσαλονίκης και η εταιρεία ALUMIL με μεγάλη χαρά θα συμβάλλει στην αναβάθμισή της, καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ