Skip to main content

Άρης: Άμεση σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου ζήτησε ο Καρυπίδης από την Αστυνομία

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης επικοινώνησε με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος μετά το τραγικό περιστατικό.

Η δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Χαριλάου από ομάδα αγνώστων έχει επισκιάσει όπως είναι λογικό την αυριανή αναμέτρηση των κιτρίνων με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο ισχυρός άνδρας Άρη Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ενόψει του επικείμενου παιχνιδιού της ομάδας, ωστόσο το ενδιαφέρον σύμφωνα πηγές της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχει επικεντρωθεί στην παρουσία φάση στον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία όσων αφαίρεσαν τη ζωή από τον νεαρό.

Ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνο Σκούμα, ζητώντας να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να βρεθούν άμεσα οι δολοφόνοι.

Από την πλευρά του ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ επισήμανε στον επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης ότι κινούνται γρήγορα οι διαδικασίες και η αστυνομία θα φτάσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη τους . Παράλληλα ζήτησε ψυχραιμία από όλες τις πλευρές γιατί το κλίμα είναι γενικώς τεταμένο και πρέπει να πέσουν οι τόνοι .