Skip to main content

Αναδίπλωση Τζούμα για τη δήλωση περί γυναικοκτονιών: Έκανα αποτυχημένο χιούμορ

«Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, δε χωράει καμία αμφιβολία. Από εκεί και πέρα, τ’ άλλα είναι αποτυχημένο και κακό χιούμορ» ανέφερε.

Μεγάλο σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σχετικά με τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου (8/1), ο ίδιος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «OPEN Weekend» και εξήγησε πως το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν «αποτυχημένο χιούμορ».

«Έχετε δει σε δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια να πω το παραμικρό ψεγάδι εναντίον των γυναικών; Όχι! Άρα, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα κι εγώ να είμαι το κακό παιδί που δε θα σας κάνει τη χάρη να σας πει την παράμετρο που δεν ακούσατε. Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, δεν χωράει καμία αμφιβολία. Από εκεί και πέρα, τ’ άλλα είναι αποτυχημένο και κακό χιούμορ» ανέφερε, αρχικά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Και συνέχισε: «Δεν περίμενα ότι η δήλωσή μου θα κάνει τόσο χαμό. Πού να το καταλάβω; Δεν είμαι τόσο σοφός. Όχι! Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Δεν συμφωνώ καθόλου με τις γυναικοκτονίες, μα θέλει και ερώτημα; Πρέπει να είσαι εκτός εαυτού για να έχεις τέτοιες απόψεις. Το σχόλιό μου ήταν άτοπο, άσχετο και αχαρακτήριστο πραγματικά».

«Είμαστε τρομακτικοί άνθρωποι· άλλα λέμε τη Δευτέρα και άλλα την Παρασκευή. Αυτά! Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα! Καλή χρονιά» κατέληξε γελώντας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, νωρίτερα, απέναντι στον Κωνσταντίνο Τζούμα στάθηκε, με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, και ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια. «Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή “Το Πρωινό”, στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του» υπογράμμισε.