Skip to main content

Ανάγκη επίσπευσης των μεγάλων αναπτυξιακών έργων στη Ν.Ιωνία

Την απρόσκοπτη πορεία του Μεσογειακού Χωριού επιδιώκει ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας.
Η ανάγκη επίσπευσης των μεγάλων αναπτυξιακών έργων, που εντάσσονται στους Μεσογειακούς Αγώνες, όπως το Μεσογειακό Χωριό και το Μέγαρο Αστυνομικής Διεύθυνσης, που θα γίνουν στην περιοχή εξετάστηκαν σε συνάντηση που είχε  ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης διαδοχικά  με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Γ. Σπηλιόπουλο και τον πρόεδρο του ΤΕΕ κ Σ. Αναγνώστου.

Ο κ. Μαβίδης ζήτησε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου  του ΤΕΕ να ασκήσει πιέσεις προς την πολιτεία για την υλοποίηση των δεσμεύσεων και όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα του έργου και να αποφευχθούν προχειρότητες και κακοτεχνίες.

Ο δήμαρχος κατά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, τον ενημέρωσε για τα μέτρα που λαμβάνει η δημοτική αρχή, προκειμένου να στηρίξει τους τοπικούς επαγγελματίες.Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σπηλιόπουλος ζήτησε από τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας να συνεργαστούν για να διεκδικήσουν από το ΕΣΠΑ τη χρηματοδότηση για τη δημιουργία μικρής ΒΙΠΕ σε απομακρυσμένη περιοχή της περιοχής αρμοδιότητας του, όπου θα εγκατασταθούν βιοτεχνίες μικρής όχλησης.