Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
x

ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος ανανεώθηκε τόσο στην 33άρα πισίνα του κολυμβητηρίου όσο και στην παιδική.

Ένα ανανεωμένο κολυμβητήριο Νεάπολης παρέδωσε στους συλλόγους και τους δημότες της περιοχής η Επιτροπή Διοίκησης των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης.

Πριν από λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις της διοίκησης των ΕΑΚΘ στο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος ανανεώθηκε τόσο στην 33άρα πισίνα του κολυμβητηρίου όσο και στην παιδική.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε τρεις φάσεις, τον Ιανουάριο, το Μάρτιο και τον Οκτώβριο της τρέχουσας χρονιάς.

Συγκριμένα, σύμφωνα με την Επιτροπή Διοίκησης των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης, «τις αρχές του χρόνου έγινε αντικατάσταση χαλαζιακής άμμου στην 33άρα πισίνα. Το Μάρτιο πραγματοποιήθηκε το σύνολο των εργασιών στην παιδική πισίνα. Εκεί έγινε αντικατάσταση του φίλτρου της πισίνας, της χαλαζιακής άμμου, του υδραυλικού δικτύου, και του εναλλάκτη θερμότητας, ενώ αντικαταστάθηκε το υδραυλικό δίκτυο και στην 33άρα πισίνα».

Τον Οκτώβριο έγιναν αντίστοιχες εργασίες στην 33άρα πισίνα, όπου σε διάστημα 20 ημερών «προχωρήσαμε σε αντικατάσταση εναλλακτών θερμότητας, μπαταριών φίλτρων, δικτύου στομίων, ενώ τοποθετήθηκαν νέες δοσομετρικές αντλίες τόσο στην 33άρα πισίνα όσο και στην παιδική».

Οι εικόνες με τους σταλακτίτες στο μηχανοστάσιο αλλά και τις σκουριασμένες σωληνώσεις δεν υπάρχουν πλέον.  

Παράλληλα, δόθηκε εντολή από την Επιτροπή Διοίκησης των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης να αλλαχθούν και οι εναλλάκτες που θα τροφοδοτούν με ζεστό νερό όλα τα ντουζ του κολυμβητηρίου και έπεται συνέχεια.

Το πιο σημαντικό για όσους κάνουν χρήση της εγκατάστασης είναι ότι όλες αυτές οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς να κλείσει ούτε μία ημέρα το κολυμβητήριο της Νεάπολης.

«Όσοι αθλούνται καθημερινά στο κολυμβητήριο της Νεάπολης ζούσαν με το φόβο ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι και να κλείσει. Με την ολοκλήρωση των εργασιών και την αναμόρφωση των μηχανολογικών εγκαταστάσεων, ο φόβος αυτός δεν υπάρχει πια. Η διοίκηση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, με τη συμπαράσταση της Περιφερειακής Επιτροπής και των συλλόγων που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο, ολοκλήρωσε με εντυπωσιακή ταχύτητα τις εργασίες και χωρίς να κλείσει το κολυμβητήριο ούτε για μία ημέρα, μας παραδίδει μία αθλητική εγκατάσταση μηχανολογικά ανακαινισμένη, που θα χρειάζεται λιγότερα χρήματα για τη θέρμανση και τη χλωρίωση της πισίνας», δήλωσε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, Αλέξης Σαββίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ