Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗΣ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Προηγήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία ενέκρινε ομόφωνα την προωθούμενη σύμπραξη.

Την εκλογική συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων και του Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος ανακοίνωσαν σήμερα οι Βασίλης Λεβέντης και Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε το δικομματικό σύστημα «των διορισμών, των σκανδάλων και των θαλασσοδανείων», το οποίο πτώχευσε τη χώρα, ενώ χαρακτήρισε «πολύ επικίνδυνη» την επίτευξη αυτοδυναμίας από την ΝΔ.

Ο ίδιος γνωστοποίησε, παράλληλα, ότι στη συνεργασία συμμετέχουν το «Κίνημα Πρασίνων», το «Κίνημα ΑμεΑ», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, και «πατριώτες από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία».

Υπογραμμίζοντας, τέλος, ότι η εκλογική εκστρατεία συνιστά «μάχη κατά της διαφθοράς», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε την ελπίδα για νίκη και είσοδο του σχηματισμού στη Βουλή.

Από την πλευρά του ο κ. Νικολόπουλος τόνισε ότι στόχος είναι η συνεργασία αυτή να αποτελέσει το «χαλινάρι» που θα αναχαιτίσει τον νεοφιλελευθερισμό και θα «φρενάρει» την «ασυδοσία και αλαζονεία της επερχόμενης νεοδημοκρατικής εξουσίας, δείγματα της οποίας ήδη διαφαίνονται στα τηλεοπτικά πάνελ».

«Να γίνουμε και πάλι η έκπληξη για εκείνους που πιστεύουν ότι δεν θα τα καταφέρουμε», έσπευσε να προσθέσει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ