Skip to main content

Ιερά Μονή στο Πανόραμα: Βάλτε μάσκες αλλά ο ιός δεν μεταδίδεται μέσα στον Ναό

Η ΙΜ Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πανόραμα αναφέρει πως ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται εντός του ναού, ωστόσο για να αποφευχθούν ταραχές συνιστά τη μάσκα

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν πως οι ίδιοι δεν πιστεύουν πως ο κορωνοϊός μεταδίδεται μέσα στον ναό, ωστόσο για αποφυγή σκανδαλισμών, ταραχών και παρεξηγήσεων συνιστούν τη χρήση της μάσκας, εξέδωσε Ιερά Μονή στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Όπως μετέδωσε το Star, ένας πολίτης έστειλε φωτογραφίες στο μέσο από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πανόραμα, όπου παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού στον προαύλιο χώρο του ναού, όπου οι πιστοί δεν κρατούσαν τις αποστάσεις και δεν φορούσαν μάσκες.



Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έξω από τον Ναό οι μοναχοί είχαν κολλήσει ανακοίνωση που έγραφε τα εξής: «Όλοι το ακούμε και το βλέπουμε ότι υπάρχει εξέλιξη της νόσου. Εμείς πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι ότι εντός του Ναού δεν υπάρχει θέμα μετάδοσης της νόσου. Αλλά για να μην υπάρχουν σκανδαλισμοί, ταραχές και παρεξηγήσεις, παρακαλούμε πάρα πολύ να κάνετε την υπομονή σας, και με την προσευχή σας μέσα στον Ναό, το θέμα της μάσκας δεν θα είναι πρόβλημα».

Πηγές φωτογραφιών: Κεντρική: google maps, εσωτερικές: star.gr