Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΙΓΚΕΛ ΑΝΧΕΛ ΓΚΕΡΕΡΟ (VIDEO)

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Λεγκανές ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα από τους Πειραιώτες

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Λεγκανές, ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενώ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Γκερέρο αναφέρει:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή. Έρχομαι εδώ με πάρα πολύ ενθουσιασμό, με πάρα πολλή όρεξη, για να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδoς. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά που έχω έρθει. Για εμένα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση, ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πρωταθλήτρια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για την υποδοχή που μου έχουν κάνει μέσω των Social Media. Να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έχουν δείξει.

Έχω καταλάβει ότι αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα. Αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και να κατακτήσουμε τίτλους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ