Skip to main content

Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ για μία ακόμη σεζόν ο Φιλίποφ

Ο διεθνής πασαδόρος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στην κορυφή

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά και τη σεζόν 2019/2020 ο Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος παίκτης εξέφρασε τη χαρά του που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Όλοι μαζί, παίκτες-προπονητές-διοίκηση-κόσμος, μέσα από σωστή δουλειά και θέληση, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, τους οποίους όλοι γνωρίζουν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου στην αγωνιστική περίοδο 2019-20 και αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή του πρωταθλήματος».