Skip to main content

Επεισοδιακό φινάλε στην Τρίπολη, στα χέρια παίκτες και παράγοντες(vid)

Ο τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου» εξερράγη μετά από κάποιες κουβέντες που είπε ο παίκτης του Αστέρα - Μπέρτος και Λουτσέσκου ενεπλάκησαν μετέπειτα

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ που βρήκε νικητές τους Αρκάδες στην τελευταία φάση του αγώνα, επεισοδιακή ήταν και η αποχώρηση παικτών και ανθρώπων των δύο ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Νίκος Καλτσάς φέρεται να είπε κάποια πράγματα αποχωρώντας από το χορτάρι του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τα οποία μόνο… ευχάριστα δεν ήχησαν στα αυτιά του Παντελή Κωνσταντινίδη.

Μάλιστα, ο 27χρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού έδειξε τα γενετικά του όργανα προς τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» που ήταν στο γήπεδο.

Ο τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου» εξεράγη και κατευθύνθηκε προς τον μεσοεπιθετικό των Αρκάδων ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι δύο άνδρες ενώ μάλιστα επενέβη και ο Μανώλης Μπέρτος που θέλοντας να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του απώθησε τον Κωνσταντινίδη ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Μετά την μεγάλη ένταση που επικράτησε στο περιστατικό ενεπλάκη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου που κατευθύνθηκε προς τον πλάγιο μπακ του Αστέρα αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων απέτρεψε τα χειρότερα.