Skip to main content

Αναβλήθηκε η έκτακτη ΓΣ της ΕΥΑΘ - Χωρίς πρόεδρο μέχρι 2 Αυγούστου

Ακέφαλη η εταιρεία μέχρι τις 2 Αυγούστου οπότε θα επαναληφθεί η γ.σ.- Ένταση από εργαζόμενους που ζητούσαν απαντήσεις για το τι θα γίνει με τις βλάβες

Αναβλήθηκε, εν μέσω εντάσεων που προήλθαν από μερίδα εργαζόμενων, η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ.

Μοναδικό θέμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της εταιρείας ήταν η τοποθέτηση προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Γιάννη Κρεστενίτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα παραιτήθηκε και ένα μη εκτελεστικό μέλος της διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΑΘ, που ήταν στην επιτροπή ελέγχου της εταιρείας, ο Πέτρος Σαμαράς.

Η δυστοκία να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για τις δύο θέσεις, καθώς πλέον δεν θα έχει ένα άτομο και τις δύο ιδιότητες, οδήγησε την εκπρόσωπο του Υπερταμείου - στο οποίο υπάγεται η εταιρεία- Χριστίνα Κολιάτση να ζητήσει την αναβολή της γενικής συνέλευσης, για την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 10.00 το πρωί.

Η αλλαγή της ημερομηνίας δεδομένου πως η εταιρεία παραμένει ακέφαλη από τις 24 Ιουνίου, πυροδότησε τον εκνευρισμό των παριστάμενων εργαζομένων, οι οποίοι ρωτούσαν επίμονα τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Ιωάννης Παπαϊωάννου, που προήδρευε της συνέλευσης, τι θα γίνει αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ή προκύψει κάποια βλάβη.

«Μετά τη δραπέτευση του εκλεκτού σας» είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ, Γιώργος Αρχοντόπουλος, αναφερόμενος στον κ. Κρεστενίτη, «δεν υπάρχει διοίκηση στην εταιρεία. Βρισκόμαστε σε πλήρη αδράνεια. Ποιος θα πάρει την ευθύνη αν προκύψει κάποια βλάβη; Με αυτή την αγωνία ζούμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρχοντόπουλος που παρά την επιμονή του για απαντήσεις, δεν έλαβε ούτε μία.