Skip to main content

Ανδρουλάκης: Οι αξίες των προγόνων μας να είναι η πυξίδα για να πετύχουμε περισσότερη ευημερία

«Στις εποχές των μεγάλων προκλήσεων έχουμε χρέος να αναλογιστούμε τον αλτρουϊσμό, την αλληλεγγύη όσων επαναστάτησαν απέναντι στην πανίσχυρη Οθωμανική Αυτοκρατορία», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Η Επανάσταση του 1821 είναι το μεγαλύτερο γεγονός στη νεότερη ελληνική ιστορία μας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης αμέσως μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα.

«Οι αγώνες του ελληνικού λαού, η στιγμή της απελευθέρωσης, η στιγμή της νίκης είναι η μεγάλη υπογραφή στην εθνική μας ταυτότητα για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι. Στις εποχές των μεγάλων προκλήσεων έχουμε χρέος να αναλογιστούμε τον αλτρουϊσμό, την αλληλεγγύη όσων επαναστάτησαν απέναντι στην πανίσχυρη Οθωμανική Αυτοκρατορία και να είναι αυτές οι αξίες των προγόνων μας η πυξίδα για να πετύχουμε περισσότερη ευημερία και να κάνουμε την πατρίδα μας πιο ισχυρή», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να προσθέσει:

«Δεν αξίζουν στο λαό μας νέες απογοητεύσεις. Χρόνια πολλά σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα».