Skip to main content

Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απέναντι στον Άρη, με 4-1, σε ένα παιχνίδι που αποδείχτηκε ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.
Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απέναντι στον Άρη, με 4-1, σε ένα παιχνίδι που αποδείχτηκε ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, αφού οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να πιέζει στα πρώτα λεπτά, αλλά οι φιλοξενούμενοι γρήγορα πήραν τα ηνία του αγώνα, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Κόκε στο 14’. Όμως, δύο λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος κέρδισε το πέναλτι που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ο Ίβιτς ευστόχησε, ενώ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάνε με προβάδισμα δύο γκολ στα αποδυτήρια με το γκολ του Μουσλίμοβιτς στο 45’.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Βιτόλο στο 48’ να ευστοχεί στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση, ενώ στο 60’ ο Μουσλίμοβιτς και πάλι έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του. Ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το Νέτο στο 85’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σημειώνεται ότι το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τη νευρικότητα των παικτών και των δύο ομάδων, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύροντε για το πρώτο πέναλτι, αλλά και για δύο τουλάχιστον αποβολές παικτών του ΠΑΟΚ.

Χαμένη ευκαιρία για Παναθηναϊκό, θετικών εμφανίσεων συνέχεια για Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ισοπαλία του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα και μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τους Ερυθρόλευκους. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ουντότζι στο 61’, ενώ για τους Πράσινους ισοφάρισε ο Σισέ στο 74’.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε άνετα του Πανθρακικού με 3-1 και συνέχισε το σερί των καλών αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Εστογιανόφ (3’), Όμο (85’) και Ριέρα(90+4’). Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπερτράν (60’).