Skip to main content

Ανεβαίνει δύο φορές στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Το προσεχές Σάββατο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα δώσει το παρών στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η κανονική επίσκεψη.

Δύο φορές θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για την 84η ΔΕΘ όπως συνηθίζεται ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η πρώτη επίσκεψη θα είναι το προσεχές Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, όπου και θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Την επόμενη εβδομάδα θα έρθει από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου όπου στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ, θα μιλήσει σε εκδήλωση για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τις προτάσεις του κόμματος

Την επόμενη μέρα από τις 9 το πρωί θα επισκεφτεί εργασιακούς χώρους στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφτεί τη ΔΕΘ και θα έχει συνάντηση με τη διοίκησή της. Στις 9 το βράδυ θα μιλήσει στο 45ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Η επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, όπου το πρωί το πρόγραμμά του περιλαμβάνει περιοδείες, συναντήσεις κ.α