Skip to main content

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Πιθανότητα βροχής

Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στην κεντρική Μακεδονία θα έχουμε τις πρωινές ώρες. Τις μεσημβρινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα ορεινά, ενώ από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.