Skip to main content

Ανεβαίνει Θεσσαλονίκη η αλυσίδα αθλητικών ειδών Zakcret

Η ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών διευρύνει το δίκτυο της και σκανάρει την αγορά της Θεσσαλονίκης - Διαθέτει περισσότερα από 70 brands

Βαλίτσες για Θεσσαλονίκη φέρεται να ετοιμάζει η αλυσίδα αθλητικών, Zakcret AE.

Η ελληνική αλυσίδα αθλητικών και sportswear ειδών, αν και διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων στην Αττική, αλλά και παρουσία σε Πειραιά, Βόλο, ενώ πρόσφατα πρόσθεσε έναν ακόμη κρίκο, αυτή τη φορά στην Πάτρα, εντούτοις δεν είχε βάλει... πόδι στη Θεσσαλονίκη, κάτι που εξετάζει πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, εντατικά. Η εταιρεία αναπτύσσεται σε μεγάλους χώρους, η και εμπορικά κέντρα, με πιο πρόσφατο του παράδειγμα του Golden Mall, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην αναζήτησή κατάλληλου χώρου στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχου των απαιτήσεων της.

Η Θεσσαλονίκη άλλωστε μπαίνει δυναμικά την τελευταία διετία στο στόχαστρο πολυεθνικών, αλλά και ελληνικών αλυσίδων που μέχρι σήμερα δεν είχαν καταστήματα σε αυτή, με αποτέλεσμα να αποτελεί πολύφερνη νύμφη για όσους θέλουν να επεκταθούν στα βόρεια της χώρας.

Η Zakcret ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1975 και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά. Σήμερα αριθμεί 22 φυσικά (19 Zakcret Sports και 3 Sneaker Cage) και 5 ηλεκτρονικά καταστήματα (Zakcret.gr, Sneakercage.gr, district75.gr, Venimo.gr και Outletcenter.gr) με περισσότερους από 300 εργαζόμενους συνολικά.

Η Zakcret sports, με περισσότερα από 70 επώνυμα αθλητικά και lifestyle brands, καλύπτει το σύνολο των κατηγοριών των αθλητικών ενδυμάτων μεταξύ άλλων για τρέξιμο, ποδόσφαιρο, fitness, μπάσκετ, ενώ η αλυσίδα καταστημάτων Sneaker Cage προσφέρει retro, limited edition συλλογές και λανσάρει τα πιο δημοφιλή brands.

Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της λανσάροντας και δύο δικά της brands, τo District75 και τo Venimo.

Η District75 προσφέρει συλλογές ρούχων και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια για σπορ καθημερινές εμφανίσεις ενώ η Venimo καλύπτει συλλογές για ανάγκες αθλητικών δραστηριοτήτων. Αποτελείται από ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία διακρίθηκε στις πιο δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις το 2018 στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν η Eurobank και η Grant Thornton.