Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
x

ΑΝΕΥΡΥΣΜΑ ΥΠΕΣΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ- ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η υπουργός Εργασίας της Κύπρου, Ζέτα Αιμιλιανίδου υπέστη ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής και η αεροδιακομιδή της στην Αθήνα κρίθηκε απαραίτητη.

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή η Υπουργός Εργασίας της Κύπρου, Ζέτα Αιμιλιανίδου, μετά από πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Υπουργός Εργασίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής. Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας, η υπουργός υπέστη ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με λύπη είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω ότι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κα. Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη χθες βράδυ ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής.

Εισήχθη αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και εν συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας από τη πρώτη στιγμή ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της κας. Υπουργού και εκφράζει τις θερμότερες του ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Μετά τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, η σημερινή συνέντευξη τύπου με θέμα “Κράτος Πρόνοιας – Κοινωνία Χωρίς Αποκλεισμούς” στην οποία θα συμμετείχε και η κα. Υπουργός όπως και οι αυριανές σχετικές με το θέμα δράσεις στην Επαρχία της Λάρνακας, αναβάλλονται».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ