Skip to main content

«Ανεξάρτητη Αρχή Παιγνίων» ζητεί ο Ψωμιάδης

«Ανεξάρτητη Αρχή Παιγνίων χρειάζεται ακόμη και για τα παίγνια που σήμερα επιτρέπονται. Δεν χρειάζεται να επινοήσουμε άλλα», δήλωσε ο νομάρχης Π. Ψωμιάδης σχετικά με το νομοσχέδιο που εισάγει η κυβέρνη
«Ανεξάρτητη Αρχή Παιγνίων χρειάζεται ακόμη και για τα παίγνια που σήμερα επιτρέπονται. Δεν χρειάζεται να επινοήσουμε άλλα. Εκείνο που χρειάζεται είναι να γίνει διάλογος με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες», δήλωσε ο νομάρχης Π. Ψωμιάδης σχετικά με το νομοσχέδιο που εισάγει η κυβέρνηση για το βιντεολόττο (κουλοχέρηδες).

«Θεωρώ απαράδεκτο το εμπόριο ελπίδας για εύκολο κέρδος, ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία. Και μάλιστα με κυβερνητική βούλα. Αυτοί που το 1999 έβγαλαν τα φρουτάκια στην παρανομία, σήμερα τα επαναφέρουν κατακλύζοντας τις γειτονιές. Είναι εφιαλτικό το ότι αναλογεί 1 μηχάνημα σε 250 κατοίκους μετατρέποντας κάθε γειτονιά σε καζίνο και διαλύοντας κοινωνικό ιστό, οικογένειες, προσωπικές ζωές», συμπλήρωσε ο νομάρχης και κατέληξε: «Είναι προφανές ότι η λύση βρίσκεται κάπου στη μέση».