Skip to main content

Αγγίζει το 80% η πληρότητα στην Αράχωβα παραμονές του lockdown (vid)

Είναι πολύς ο κόσμος που αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αράχωβα από σήμερα, Παρασκευή, που επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού διαμονής.

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα πια ετοιμάζεται για το δεύτερο καθολικό lockdown μέσα στην χρονιά, ορισμένοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να διακόψουν τις παλιές τους συνήθειες παρά την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως μετέδωσε το Open, κάποιοι επιλέγουν να περάσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και αρχίζει το καθολικό lockdown, στην Αράχωβα και άλλους κοντινούς προορισμούς, με την πληρότητα των κρατήσεων να αγγίζει το 80%.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, είναι πολύς ο κόσμος που αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αράχωβα από σήμερα, Παρασκευή, που επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού και να επιστρέψει την Κυριακή, παρά το lockdown που θα είναι σε ισχύ, αφού προβλέπεται η επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας.

Ωστόσο, ανώτατη κυβερνητική πηγή ανέφερε στο Open  πως όσοι φύγουν για τριήμερο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, θα αντιμετωπίσουν ζήτημα με την επιστροφή τους στα διόδια.