Skip to main content

Ανήλικη πρόσφυγας και το νεογέννητό της εξαφανίστηκαν στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για τη Χασάν Σιρίν (Hassan Sirin) 16 ετών και του Ζουχέιρ Χελέφ (Zuheir Helef) 1,5 μηνών, οι οποίοι αγνοούνται από χθες το μεσημέρι

Μία 16χρονη πρόσφυγας από τη Συρία και το νεογέννητο αγοράκι της εξαφανίστηκαν χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών Καλοχωρίου όπου διαβιούσαν, όπως γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Χασάν Σιρίν (Hassan Sirin) 16 ετών και του Ζουχέιρ Χελέφ (Zuheir Helef) 1,5 μηνών, οι οποίοι αγνοούνται από τις 13:45 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η 16 ετών Σιρίν έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, 1,65 μ. ύψος, 60 κιλά βάρος και φορούσε γκρι μπλούζα, μαύρο παντελόνι και γκρι αθλητικά παπούτσια με ροζ κορδόνια.

Ο 1,5 μηνών Ζουχέιρ έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, 50 εκατοστά ύψος και 5 κιλά βάρος.

Λόγω της ανηλικότητας της μητέρας και της πολύ μικρής ηλικίας του 1,5 μηνών γιου της καθώς επίσης και των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για τον άμεσο εντοπισμό τους.

Το Χαμόγελο καλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό, όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.