Skip to main content

Ανησυχία σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό - Οι σκέψεις για τα εισιτήρια

Την πιθανότητα επεισοδίων φοβούνται στις τάξεις των δύο Δικεφάλων για τον τελικό του Κυπέλλου - Απίθανο να δοθούν όσα εισιτήρια διατέθηκαν πέρυσι

Για μία ακόμη χρονιά, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι τα αναμφισβήτητα φαβορί για να αποτελέσουν το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, κάτι που, εφόσον συμβεί, θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», στις τάξεις των δύο Δικεφάλων υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων, κάτι που έγινε και στο Πανθεσσαλικό, στον Βόλο, με πολύ μεγάλη ένταση, το 2017, αλλά και πέρυσι, πιο περιορισμένα, στο ΟΑΚΑ.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την ΕΠΟ, καθώς υπάρχει πάντα ο... μπαμπούλας των διεθνών συνομοσπονδιών, που έχουν επισημάνει αρκετές φορές το θέμα της βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Τη δεδομένη στιγμή θεωρείται απίθανο να δοθούν από 17.196 εισιτήρια που είχαν πάρει οι δύο ομάδες πέρυσι, καθώς εικάζεται πως θα είναι σαφώς λιγότερα.

Σε χθεσινές δηλώσεις του, πάντως, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, επισήμανε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (11/5), αλλά χωρίς VAR.