Skip to main content

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ Δημητριάδη - Αγγελλούδη για την άθλια κατάσταση του Καυτανζόγλειου

Πυρά κατά του αντιδημάρχου Οικονομικών στον δήμο Θεσσαλονίκης, Σωκράτη Δημητριάδη εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης μετά από δηλώσεις του πρώτου για τις ευθύνες σχετικά με την άθλια κατάσταση στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο.

Σε ανάρτησή του ο κ. Δημητριάδης σχολίασε δηλώσεις του κ. Αγγελούδη αναφορικά με ευθύνες του δημάρχου Κ. Ζέρβα σχετικά με την κατάσταση του Σταδίου, τονίζοντας πως είναι ιδιοκτησία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μέλος της οποίας είναι ο υποψήφιος δήμαρχος.

Μέσω ανακοίνωσής του ο Στέλιος Αγγελούδης κατηγορεί τον κ. Δημητριάδη ότι «διασπείρει ψέματα» και ότι «αγνοεί ακόμα και τα στοιχειώδη».

«Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και για να μάθουν -έστω και τώρα- στο Δημαρχείο την αλήθεια: Το Καυταντζόγλειο, όπως και το ΟΑΚΑ, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την οποία παρελκυστικά επικαλείται ο Σωκράτης Δημητριάδης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Δεν είναι μόνο ανίκανοι, είναι και άσχετοι.  Ιδού οι αντιδήμαρχοι σας κύριε Ζέρβα, να τους χαίρεστε. 

Στην προσπάθεια σας να αντιπολιτευθείτε την αλήθεια, γελοιοποιήστε σε όλη την Ελλάδα ξεπερνώντας κάθε όριο γραφικότητας. Συνεχίστε να εκτίθεστε. Οι πολίτες σας έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη.

Δεξί χέρι του απερχομένου δημάρχου επί σειρά ετών ο κύριος Σωκράτης Δημητριάδης, αγνοεί ακόμη και τα στοιχειώδη.

Μπροστά στο φόβο και το πανικό του ενόψει της επερχόμενης εκλογικής ήττας, επέλεξε να λειτουργήσει ως τρολ του διαδικτύου, διασπείροντας ψέματα.  

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και για να μάθουν -έστω και τώρα- στο Δημαρχείο την αλήθεια:

Το Καυταντζόγλειο, όπως και το ΟΑΚΑ, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την οποία παρελκυστικά επικαλείται ο Σωκράτης Δημητριάδης. 

Η επίκληση δε της γειτνίασης του Ολυμπιακού Μουσείου με το Καυταντζόγλειο κινείται και αυτή στα όρια της αστειότητας.

Ενημερώστε λοιπόν κύριε Ζέρβα τον αντιδήμαρχο σας, ότι την ευθύνη του Καυτανζογλείου την έχει η κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που ποτέ δεν πίεσε ο κ. Ζέρβας για τα αυτονόητα, για τη συντήρηση του γηπέδου, φοβούμενος μη χάσει το χρίσμα και τη στήριξη…

Η δημοτική αρχή που πανηγύριζε για τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής πόλης Αθλητισμού» δεν ξέρει σε ποιον ανήκει το Καυτανζόγλειο, το στολίδι της πόλης. 

Τελικά ο βασιλιάς είναι όντως γυμνός και το αποδεικνύει κάθε μέρα, με κάθε τρόπο».

Η ανάρτηση του Σωκράτη Δημητριάδη:

«Είναι κατ' ελάχιστον "περίεργο' ο κ.Αγγελούδης να επιρρίπτει ευθύνες στον Δήμαρχο Κ.Ζέρβα για την κατάσταση του Καυτανζογλείου, όταν αυτό ειναι  στην ακριβώς "δίπλα πόρτα" (Ολυμπιακό Μουσείο), δεν τα έβλεπε; Το ΟΑΚΑ που το έκλεισαν λόγω ακαταλληλότητας, είναι ιδιοκτησία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και έχει παραχωρηθεί στο Ελληνικό δημόσιο, όμως το διοικητικό συμβούλιο έχει δύο μέλη από την Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή της οποίας είναι μέλος ο κ.Αγγελουδης. Δύο στα δύο δηλαδή.... Κατά τα άλλα φταίει ο Ζέρβας; ή τελικά φταίει ο.... υποτίθεται καλός manager Αγγελούδης;;;;».