Skip to main content

Αντετοκούνμπο: Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου - Δεν καταλαβαίνουν όλοι την πίεση

Ο Greek Freak άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του, αφού σε ερώτηση για την επόμενη πρόκληση απάντησε ότι ίσως να μη βρίσκεται στο Μιλγουόκι.

Για τη μεγάλη πίεση που δέχονται οι αθλητές, την οποία βιώνει και ο ίδιος, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, το οποίο τον ανέδειξε αθλητή της χρονιάς. Μεταξύ άλλων ο Greek Freak αναφέρθηκε στη Ναόμι Οσάκα και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Γιαπωνέζα που του θύμισαν όσα έχει περάσει ο ίδιος.

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ.... ώμους σου. Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία που πρέπει να κουβαλάει στους ώμους της (μιλώντας για τον Οσάκα). Ή την Ελλάδα, στη δική μου περίπτωση. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις», είπε ο περσινός πρωταθλητής του NBA.

Την ίδια ώρα, ο Greek Freak άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του, αφού σε ερώτηση για την επόμενη πρόκληση απάντησε ότι ίσως αυτή να μη βρίσκεται στο Μιλγουόκι.

«Μία από τις προκλήσεις της καριέρας μου ήταν να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Όμως λατρεύω τις προκλήσεις. Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση; Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην είναι εδώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.