Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
x

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Δημήτρης Γιάντσης τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για την αγάπη που τρέφει για τους κιτρινόμαυρους, τη σχέση του με το μπάσκετ και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Για την αγάπη που τρέφει για τον Άρη, τη σχέση του με το μπάσκετ, τον Θόδωρο Καρυπίδη αλλά και για τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μίλησε μεταξύ άλλων στον ρ/σ «Υellow», ο Δημήτρης Γιάντσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας:

Για την συμμετοχή του στο βίντεο των Unboxholics στο οποίο έδωσε το μήνυμα: Μόνο Άρης:

«Τα παιδιά έχουν καταγωγή από την Αλμωπία, είναι γνωστοί youtubers, ίσως και οι πιο γνωστή στην Ελλάδα. Είμαστε Αρειανοί και έτσι… χτυπήσαμε σαν τον Λάρσον».

Για το κίτρινο χρώμα στην Αριδαία:

«Όλη η Ελλάδα είναι κίτρινη όπως λέει το σύνθημα. Προέρχομαι από Αρειανή οικογένεια, πατέρας Αρειανός, αδερφός Αρειανός, τα ανίψια μου είναι και αυτά Αρειανάκια. Είμαι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του συνδέσμου της Αλμωπίας. Είμαστε πολλοί Αρειανοί εδώ πέρα, το μόνο κακό είναι ότι δεν είμαστε τόσο οργανωμένοι».

Για τον κόσμο στην επαρχία:

«Ο κόσμος είναι ήδη ξεσηκωμένος. Η ομάδα δείχνει δείγματα και βοηθάει».

Για την σχέση του με το μπάσκετ: «Μεγάλωσα όχι μόνο στα τσιμέντα του Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και στο Αλεξάνδρειο. Μεγαλώσαμε με αυτήν την ομάδα, χαρήκαμε, στεναχωρηθήκαμε, ευτυχώς λίγες φορές».

Για το αν πρέπει να γίνει μια συνάντηση όλων των επώνυμων Αρειανών και το αν θα λάμβανε μέρος: «Σίγουρα θα αποδεχόμουν μία τέτοια πρόσκληση. Έχουμε αργήσει κιόλας. Από χθες έπρεπε να έχουμε μεγαλώσει τον Άρη, να του δώσουμε την δύναμη που του αξίζει».

Για τις στιγμές που έχει κρατήσει: «Μόνο που πας στο Χαριλάου και το Αλεξάνδρειο είναι στιγμές χαράς. Για εμάς είναι μια ιεροτελεστία, μία γιορτή. Να ξεκινήσουμε από την επαρχεία για μια γιορτή. Είναι ο καφές μας, η ταβέρνα μας, το να δούμε φίλους μας.

Όλο αυτό είναι μοναδικό, και το βιώνεις μόνο αν είσαι Άρης.

Να σταθούμε σε στιγμές χαράς; Για το μπάσκετ; Δύσκολο να καταλάβεις αν δεν τα έζησες. Στο ποδόσφαιρο, τα Ευρωπαϊκά, με την Ατλέτικο, ακόμη και οι τελικοί ήταν στιγμές μοναδικές που έδειξε το μεγαλείο του ο Άρης».

Για το αν γνωρίζει τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Δεν γνωρίζω τον κ.Καρυπίδη, παρόλα αυτά πρέπει να πω ότι η προσπάθεια είναι αξιέπαινη, πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας σε όλα. Μόλις γίνεται μια καλή προσπάθεια βγαίνουν δημοσιεύματα για να αποθαρρύνουν τον κόσμο».

Για την σημασία των ακαδημιών:

«Τυχαίνει να είμαι και εκπαιδευτικός οπότε έχω να πω το εξής. Όλα πρέπει να γίνουν από τα θεμέλια. Να βγάλουμε Αρειανάκια από την ακαδημία, να βγάλουμε παιδιά που αγαπάμε την φανέλα.

Εμείς αγαπάμε την φανέλα και το όραμα του Άρη, έτσι θα την αγαπήσει και ένα παιδί που θα είναι από την ακαδημία».

Για τον αν βρίσκεται στο γήπεδο

«Είμαι στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Και εντός και σε αρκετά εκτός. Το λέει και το σύνθημα, ''ταξιδεύω για εσένα σε όλη την γη''».

Για τον τελικό:

«Έχουμε πάρει εισιτήρια, το ζευγάρι θα είναι Άρης-Ολυμπιακός».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ