Skip to main content

Αντιδρά η ΝΔ στις απολύσεις της TV100

Βολές κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ Μπουτάρη αλλά και της κυβέρνησης εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις απολύσεις που ανακοίνωσε η

Βολές κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ Μπουτάρη αλλά και της κυβέρνησης εξαπολύει  σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις απολύσεις που ανακοίνωσε η δημοτική αρχή για την TV100. «Δυστυχώς, οι χειρότεροι φόβοι μας για το μέλλον των Δημοτικών Μέσων Ενημέρωσης, επιβεβαιώνονται. Οι απολύσεις άρχισαν. Η δημοτική αρχή αποκαλύπτει τις αληθινές της προθέσεις, αλλά δεν αποκαλύπτει που θα φτάσει», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Δημοσιογράφοι μένουν χωρίς δουλειά, εργασιακά δικαιώματα παραβιάζονται κατάφωρα. Έτσι εννοούν την εξυγίανση; Με απολύσεις; Ή μήπως οι κινήσεις τους αυτές αποτελούν το προοίμιο για το πώς θα χειριστεί αντίστοιχες, “προβληματικές εταιρίες” η κυβέρνηση; Γιγαντώνοντας ακόμα περισσότερο τις στρατιές των ανέργων;» διερωτάται η Διοικούσα Επιτροπή και σημειώνει πως «η ΝΔ θα επανέλθει, όταν η δημοτική αρχή παρουσιάσει το... σχέδιο εξυγίανσης».