Skip to main content

Αντιδράσεις κατά υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη(vid)

Κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών και φωνάζοντας συνθήματα κτά της κυβέρνησης.

Αντιδράσεις σημειώθηκαν χθες από ομάδα κατοίκων της Κατερίνης πριν και μετά εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη, με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που έγιναν δεκτοί με έντονες αποδοκιμασίες.

Κάτοικοι της Κατερίνης είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, όπου έγινε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών και φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Οταν άρχισαν να φτάνουν ο Κώστας Αρβανίτης, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το «θερμόμετρο» ανέβηκε, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα pierikialithia αρκετά στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ διαπληκτίστηκαν με τον κόσμο.
Η ένταση κλιμκώθηκε ότανο υποψήφιος εμ τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης άρχισε ν ακταγράφει σε βίντεο τις αντιδράσεις του κόσμου.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, κατά την αποχώρηση κάποιοι από τους παρευρισκόμενους αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στο Επιμελητήριο.