Skip to main content

Αντιδρούν οι οργανωμένοι του Ατρομήτου στην επιστροφή Ουάρντα

Οι διοικούντες των Περιστεριωτών είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν ξανά τον Αιγύπτιο παίκτη όμως το σενάριο αυτό δεν βρίσκει σύμφωνους τους «Fentagin».

Έτοιμη να ενεργοποιήσει ξανά τον Άμρ Ουάρντα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος είναι η διοίκηση του Ατρομήτου ωστόσο αυτό το σενάριο δεν βρίσκει σύμφωνους τους οπαδούς των Πειριστεριωτών.

Υπενθυμίζεται πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται δανεικός στην αθηναϊκή ομάδα από τον ΠΑΟΚ τέθηκε εκτός ομάδος για τα... καμώματά του στο πλαίσιο αλλά και μετά τον αγώνα κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ στρεφόμενος εναντίον της «Ένωσης».

Μέχρι και πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε η παραμικρή σκέψη για επανένταξή του στην ομάδα ενώ είχε πέσει στο τραπέζι και η πιθανότητα να τερματιστεί ο δανεισμός του.

Ωστόσο φαίνεται πως τα δεδομένα αρχίζουν να αλλάζουν. Οι διοικούντες την ΠΑΕ, έχουν αρχίσει να σκέφτονται να παύσουν την τιμωρία του Αιγύπτιου και αυτός να βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι. Για την ώρα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, όμως η πρόθεση της διοίκησης φαίνεται να είναι αυτή, η οποία όμως είναι αντίθετη με τα όσα θέλουν οι οπαδοί του Ατρόμητου

Συγκεκριμένα, οι «Fentagin» δεν θέλουν καν να σκέφτονται πως θα ξαναδούν τον Ουάρντα να αγωνίζεται με την φανέλα του Ατρόμητου. Μάλιστα, αντέδρασαν κι επίσημα βλέποντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, γράφοντας στην σελίδα τους στο Facebook:

«Με απογοήτευση διαβάζουμε δημοσιεύματα περί πιθανής επανένταξης παίκτη που δεν σεβάστηκε ούτε την φανέλα, ούτε την ιστορία 96 χρόνων της ομάδας μας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν ούτε με την νοοτροπία της ομάδας, ούτε με το ήθος του κόσμου που την ακολουθεί πιστά και ευελπιστούμε η διοίκηση να συνεχίσει με την ίδια γραμμή που υιοθέτησε εξαρχής».