Skip to main content

Αντιτρομοκρατική: Η στιγμή της επιχείρησης στην Παλλήνη για τον έναν από τους δύο πυροτεχνουργούς (vid)

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στην Παλλήνη

Πλάνα από την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής για την σύλληψη του ενός εκ των δύο πυροτεχνουργών από τις Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν συλληφθεί έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ.

Τα πλάνα έχουν καταγραφεί το πρωί της Τρίτης στην Παλλήνη όπου διέμενε ο πυροτεχνουργός από την Πολεμική Αεροπορία - ο δεύτερος πυροτεχνουργός ήταν στον Στρατό Ξηράς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής πλησιάζουν το σπίτι του πυροτεχνουργού ενώ ένα αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ με συμβατικές πινακίδες σταματά στη μέση του δρόμου προκειμένου σε αυτό να βάλουν τον άνδρα για να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ.

Χθες, Πέμπτη η ΕΛΑΣ έδωσε φωτογραφίες από τα ευρήματα της εκτεταμένης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής  καθώς με την εξιχνίαση των πέντε υποθέσεων, ανάμεσά τους και οι επιθέσεις της «Σύμπραξης Εκδίκησης» βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, καραμπίνες και πιστόλια.

Υπενθυμίζεται ότι 10 Έλληνες, από τους οποίους συνελήφθησαν οι έξι ενώ οι τέσσερις είναι ήδη έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης, κατηγορούνται για συμμετοχή και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, αξιόποινη υποστήριξη και παροχή ουσιωδών πληροφοριών, απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.